Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

Fareblind mens vi venter

Selvfølgelig påvirkes også SfS BA i disse koronavirus-tider.  Selv om vi jobber med livreddende tiltak for bygge- og anleggsnæringen er det helt naturlig at en del aktivitet i arbeidsgruppene nå må vike for andre aktiviteter i bedriftene.

bedriftslisens

Mens vi venter – bruk anledningen til å la dine medarbeidere gjennomføre kurset Fareblind. Kurset er gratis og tilgjengelig for alle.  Hvis du trenger en egen bedriftslisens og en administratortilgang, ta kontakt med fareblind@munio.no, så får du hjelp til å komme i gang.  Hvis du ikke trenger en egen bedriftslisens for å følge med på hvem som gjennomfører kurset, kommer man direkte til kurset her: Prosjekt fareblind

Vi håper vi kommer oss disse unntakstider uten at det går alt for lang tid, og at både næringen og enkeltpersoner står oppreist når vi kommer ut i den andre enden.