Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

Gjør din arbeidsplass tryggere

At en svevende container er farlig, er lett å se. Men hva med en hammer som ligger usikret i høyden, en strømkabel som kan spenne bein eller en ukonsentrert maskinfører bak rattet?

En enkel – og svært virkningsfull – måte å minne om mindre farer ved å gjøre påminnelsene synlige.

I nettbutikken vår kan du kjøpe både foliering, sjablonger og andre produkter som helt konkret synliggjør og påminner om farlige mønstre. Ikke bare vil det bidra til å rette oppmerksomheten mot de «skjulte» farene som finnes – det vil også kunne redusere antall ulykker på bygge- og anleggsplassen.

Sjablonger

Å se og observere farlige mønstre er en egenskap som må vekkes og vedlikeholdes. Sjablonger er en rimelig og effektiv måte å spraye oppmerksomhet om farlige mønstre på bygg- eller anleggsplassen.

Hammer

Tryggere arbeidsplass med kulere verktøy? Ja, takk!

Med en foliert hammer så banker man inn påminnelsen om farlige mønstre hver gang den er i bruk. En effektiv og rimelig måte å påminne om at verktøyet kan være farlig dersom det ikke håndteres eller plasseres korrekt.

Foliering til gravemaskiner

Foliering av anleggsmaskiner som brukes på bygg- og anleggsplasser er en effektiv og veldig synlig påminnelse til de som opererer i og rundt maskinene.

Vi har allerede laget foliering tilpasset Hitachi ZX85, men kan skreddersy foliering med farlig mønster også til andre anleggsmaskiner.

Drikkeflaske

Å drikke nok vann i løpet av dagen, er viktig. Det er det å være oppmerksom på farlige mønstre på arbeidsplassen også. Slå to fluer i en smekk med denne drikkeflasken.

Klistremerke

Å se og observere farlige mønstre er en egenskap som må vekkes og vedlikeholdes. Klistremerker er en rimelig og effektiv måte å vekke oppmerksomhet om farlige mønstre på bygg- eller anleggsplassen. De kan brukes f.eks på hjelmen.

Plakater

Last ned plakater gratis som du kan henge opp på arbeidsplassen. Disse fungerer som en påminner og gir tilgang til kurset gjennom QR-koden. Det er også mulighet for å kjøpe plakater tilpasset din bedrift. Ta kontakt med lj@sfsba.no

Meld deg på kurset Farlige mønstre