Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

Image Alt

Bli medlem

Medlemskap

Sikkerhet er en samarbeidsarena – ikke en konkurransearena.  Alle som på en eller annen måte er involvert i et byggeprosjekts ulike faser kan bidra til at vi oppnår visjonen om en skadefri næring. I SfS BA skal vi samarbeide om konkrete problemstillinger som er viktig for den enkelte bedrift/organisasjon og for fellesskapet.

Gjennom å undertegne en tilslutningserklæring forplikter bedriften/organisasjonen seg til å slutte opp om visjonen og delta i arbeidet med å utvikle tiltak, veiledere og beste praksisdokumenter som støtter opp om visjonen om null alvorlige skader og dødsulykker.

SfS BA er under etablering, og det inviteres til Stiftelsesmøte 18. september 2019. Vi håper så mange som mulig vil være med å stifte SfS BA.

Alle som har meldt sin interesse gjennom vår hjemmeside får tilsendt invitasjon til å være med som stifter av SfS BA.

Det er fullt mulig å være med i samarbeidet uten å være en av stifterne.  Gjennom å signere vår tilslutningserklæring forplikter foretaket seg til å støtte opp om stiftelsen formål og å bidra i arbeidsgrupper.

Ved å undertegne denne erklæringen blir dere partner i SfS BA og får møte og stemmerett i stiftelsens Partnerforum

Meld interesse i medlemskap

Få våre nyhetsbrev!

* indicates required

SfS BA bruker din tillatelse til å sende deg nyheter og informasjon. Vennligst kryss av for e-post.

Du kan melde deg av når som helst ved å trykke på linken i bunnen av e-postene du får fra oss, eller ved å kontakte oss direkte på lj@sfsba.no. For å vite mer om personvern i SfS BA besøk våre nettsider. Ved å trykke på knappen nedenfor gir du samtykke til at vi får bruke din personlige informasjon til å sende e-post.