Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

Bruk av teknologi i skadeforebygging. Webinar 25. oktober

25. oktober kl 1100 – 1200 arrangerer vi nytt webinar i samarbeid med Gjensidige.  Denne gangen er temaet “bruk av teknologi i skadeforebygging”.

Marcos Gonzalez fra Pon-Cat skal snakke om sikkerhetsmekanismer i anleggsmaskiner og hvordan dette kan brukes for å redusere risiko for både maskinfører og de som er i nærheten av maskinen. Alt fra sensorikk i maskinen som trygger arbeidsoperasjoner til import av «digitale sperrer» fra BIM som reduserer risiko for skader på tredjeperson og omgivelser.

Tilman Köberlein fra Imerso skal snakke om hvordan man kan planlegge sikkerhetstiltak i kritiske faser i byggeprosjekt og kontrollere at disse er på plass underveis. Her vil man få innblikk i hvordan man kan forsikre seg om at utsparinger i gulv og andre store høyder er sikret med gjerder, samt få trygget seg om at man faktisk har tilgang til arbeidssted og at dette ikke er hindret av eksempelvis manglende stillas e.l.

Lyst til å delta, men ikke rukket å melde deg på innen fristen?  Under finner du lenke til arrangementet