Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

KA: sikkerhetsledelse i prosjekter

Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

19. oktober 2021 @ 12:00 - 13:00

Tidligfaseindikatorer

I forskningsprosjektet ‘Forutseende sikkerhets-indikatorer i bygg- og anleggs-bransjen’ er det blitt utviklet, evaluert og testet en forutseende sikkerhetsindikator som gir et mål på graden av kontroll på ulykkesrisiko i fasene før oppstart av produksjon.

Basert på kunnskap om faktorer i tidlige prosjektfaser som har betydning for kontroll på ulykkesrisiko i produksjonsfasen, er det utviklet sjekklistebaserte målinger som gir grunnlag for sikkerhetsindikatoren i tre målepunkter:

1) etter byggherrens konseptutvikling og før detaljprosjektering;
2) i detaljprosjektering; og
3) rett før oppstart av produksjonsfasen.

I løpet av 2021 har indikatoren blitt testet og evaluert av byggherrer, rådgivere og entreprenører. I KunnskapsArenaen vil siste versjon av metoden og erfaringer fra evalueringen bli presentert av prosjektleder Eirik Albrechtsen, NTNU.

HENT, ved Endre Persen, vil presentere sine erfaringer med bruk av indikatoren i et entreprenør-perspektiv og tanker om videre utvikling

Etter innledende presentasjoner vil siste del av KunnskapsArenaen legges opp som et arbeidsmøte med gruppearbeid. Gruppene skal vurdere nytten av indikatoren og identifisere mulige forbedringer. Resultatet av gruppearbeidet vil inngå som en del av videre utvikling av indikatoren.

Les mer og meld deg på her:  Webinar Tidligfaseindikatorer

Detaljer

Dato:
19. oktober 2021
Tid
12:00 - 13:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.prosjektnorge.no/hvaskjer/cophoved/ka-siba/

Sted

Webinar

Arrangør

Prosjekt Norge

« Alle Arrangementer