Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

Typiske ulykker i bygg og anlegg: Debrief som verktøy ved alvorlige hendelser

Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

25. september 2023 @ 11:00 - 12:00

Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg fortsetter samarbeidet med Gjensidige forsikring.  Vi ønsker derfor å invitere til webinar i serien «Typiske ulykker i bygg og anlegg» 25. september 11:00 – 12:00.

Tema for webinaret er håndtering i etterkant av en alvorlig personulykke.

Agenda:

  • Velkommen
  • Bruk av debrief som verktøy ved alvorlige hendelser v/Knut Flydal, major Forsvaret
  • Hvordan kan forsikringsselskapet hjelpe ved alvorlige ulykker v/Eline Strand Fernander Gjensidige forsikring

Knut Flydal mottok krigskorset med sverd for sin innsats i Syria da IS angrep en base hvor Forsvarets spesialkommando drev opplæring av lokale styrker som ledd i bekjempelsen av IS. Knut har lang fartstid i forsvaret og tok nylig over som leder av kommandantskapet ved Akershus festning, han er den eneste som har fått Krigskorset for innsats i Syria. Han har videre mottatt utmerkelse som beste student i militær ledelse rett før sommeren.

Temaet for foredraget vil være bruk av debrief som verktøy for å skaffe et mer helhetlig bilde av hendelsesforløp og årsakssammenhenger, samt for å bearbeide inntrykk etter alvorlige hendelser. Han vil bruke bl.a. situasjonen i Syria som bakteppe for innlegget.

Eline Strand Fernander er fagleder for behandlingsforsikring i Gjensidige forsikring og har bakgrunn som sykepleier hos OUS før hun kom til Gjensidige. Eline har jobbet med behandlingsforsikring i mer enn ti år hos Gjensidige og har blant annet fagansvar for online mental helsehjelp og psykologbehandlingen i behandlingsforsikringen.

Temaet for foredraget vil være hvordan forsikringsselskapet kan bistå bedriften og bedriftens ansatte etter alvorlige hendelser som et supplement til offentlig helsehjelp.

Det blir IKKE gjort opptak av webinaret.

Meld deg på webinarer her: Påmelding webinar 25. september 2023

Eller klikk deg direkte inn i webinaret her:  Delta i webinaret om debrief

Detaljer

Dato:
25. september 2023
Tid
11:00 - 12:00

Arrangør

Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg

Sted

Webinar

« Alle Arrangementer