Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

KA: Sikkerhetsledelse i Prosjekter: Digitalisering – forutseende sikkerhetsindikatorer

Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

8. juni 2021 @ 09:00 - 10:30

I denne KunnskapsArenaen presenteres et arbeid utført av Safetec for å vurdere potensialet for bruk av maskinlæring og stor data (Big Data) til forutseende sikkerhetsindikatorer.
Arbeidet har i hovedsak vært en kartlegging av hvordan entreprenører og byggherrer samler inn relevante kvalitativ og kvantitativ data (hovedsakelig HMS-data), hvilke digitale løsninger for datainnsamling som anvendes i dag og hvordan data analyseres, presenteres og anvendes.

Denne informasjonen er så brukt til å vurdere hvilke data som kan analyseres, sammenstilles og presenteres som evt. forutseende indikator for bygg og anlegg. Et viktig fokusområde er å identifisere hvordan og hvilke digitale verktøy for dataanalyse (eks. maskinlæringsalgoritmer for stordata) som kan anvendes i et slikt arbeid.

Arbeidet er utført som en del av Forskningsprosjektet Forutseende sikkerhetsindikatorer i bygg- og anleggsbransjen, finansiert av ProsjektNorge. Rapporten om digialisering og forutseeende sikkerhetsindikatorer kan lastes ned her.

Nathaniel John Edwin fra Safetec presenterer arbeidet.

Les mer og meld deg på her:  Digitalisering og forutseende indikatorer

Detaljer

Dato:
8. juni 2021
Tid
09:00 - 10:30
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.prosjektnorge.no/event/kunnskapsarena-sikkerhet-i-ba-2-2-3/

Sted

Webinar

Arrangør

Prosjekt Norge

« Alle Arrangementer