Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

God jul

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi har jobbet med mange spennende ting i SfS BA gjennom hele 2021.   Arbeidsgruppene har hatt både kreative og konstruktive møter og diskusjoner gjennom et helt teamsår. Noen rakk så vidt å møtes fysisk før vi gikk inn i en ny nedstengning.   Noen venter kanskje litt utålmodig på at vi kommer med noen verktøy, og jeg kan love at det kommer.  Vi er i gang med verktøykasse for både løfteoperasjoner og sikker prefabmontasje.  Og det jobbes godt i arbeidsgrupper med både fallulykker (eller rettere sagt med å unngå fallulykker), grøftegraving og rammeverk for beregning av byggetid for å nevne noe.

I november samlet vi 600 deltakere til HMS konferanse.  Noen deltok fysisk, mens andre deltok digitalt.  Nå skal vi starte planleggingen av konferansen i 2022 (notér dere datoene 2. – 3. november), så hvis dere sitter med gode innspill til programmet – ta kontakt!