Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

Barrierer – kontroll og måling

KompetanseArena Sikkerhetsledelse i prosjekter (KA SIP) arrangerer workshop 8. april kl 0900 – 1030 med temaet: Barrierer – kontroll og måling med Urban Kjellén og Henning Iversen.

I dette møtet i KA Sikkerhetsledelse i prosjekter presenteres en nylig utviklet sikkerhetsindikator, barriereindikatoren, og hvordan den anvendes (Se rapport). Barriereindikatoren måler tilgjengeligheten og kvaliteten på barrierer som skal forhindre alvorlige uønskede hendelser i sikkerhetskritiske bygg- og anleggsaktiviteter. Indikatoren er utviklet i NTNUs pågående forskningsprosjekt «Utvikling og testing av forutseende sikkerhetsindikatorer» finansiert av ProsjektNorge. (https://www.prosjektnorge.no/forskning/aktive-prosjekter/utvikling-av-proaktive-indikatorer-i-ba-bransjen/)

SfS BA er partner i Prosjekt Norge, og samarbeider med KA SIP om tema og innhold i workshopene.

Les mer om arrangementet og meld deg på her:  KA SIP