Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

Vi etterlyse de gode historiene

Har du en god HMS historie å fortelle?  En historie om noe som virker.  Da vil vi gjerne høre fra deg så fort som mulig.

På den digitale HMS konferansen 5. november ønsker vi å kunne formidle noen gode historier om det som virker.  Vi er ikke på jakt etter ulykke – den “sterke” historien, men om et tiltak som har hatt effekt.  Det kan være et hjelpemiddel som har redusert ergonomiske belastninger, det kan være tiltak knyttet til arbeidstid, eksempler på hvordan prosjektering kan ha betydning for sikkerheten på byggeplassen eller tiltak knyttet til de store fareområdene.

Din gode historie kan inspirere andre. Ta kontakt med daglig leder Lene Jønsson, lj@sfsba.no