Vår visjon er en skadefri bygge- og anleggsnæring. Strategien er samarbeid.

Bli med i samarbeidet!

SfS BA

Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg fikk prisen Årets forbilde

Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg – SfS BA – fikk prisen Årets forbilde på Prosjekt Norges jubileumsmiddag onsdag 6. november.

Denne prisen er til  stor glede og inspirasjon, og vi håper at dette også skaper begeistring hos våre stiftere og partnere.

I juryens begrunnelse står det blant annet at “Sfs BA ønsker å bidra med konkrete problemstillinger, innovasjoner og verktøy. Deres visjon er: En skadefri bygge- og annleggsnæring, og strategien er samarbeid. De setter samarbeid, ledelse og kultur på agendaen, og bidrar til at du som leder får verktøy og inspirasjon. Etableringen av SfS BA er en unik etablering av et samarbeid for å ta tak i en av de viktigste utfordringene for byggenæringen, og som sådan et forbilde for hvordan næringen kan ta tak i sine utfordringer”

Takk til Prosjekt Norge for prisen og tilliten.

Diplom Årets forbilde